Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/09/radioterapia_thumb13.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

23/09 El Moviment Proradioteràpia qüestiona la seguretat del búnker de Can Misses. En les actuals condicions, diuen, es produirien pèrdues radioactives

Demà, la consellera balear de Salut Patricia Gómez es desplaça a Eivissa per reunir-se amb el Moviment Proradioteràpia i amb l’Associació d’Eivissa i Formentera contra el càncer. Els primers han tornat a denunciar problemes d’aïllament en el búnker. Diuen que a dia d’avui ningú els ha reparat, que ara per ara es produirien pèrdues radioactives i que probablement s’haurà de tornar a construir.

0 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera