Warning: Illegal string offset 'id' in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/plugins/video-embed-thumbnail-generator/video-embed-thumbnail-generator.php on line 2194

Warning: Illegal string offset 'id' in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/plugins/video-embed-thumbnail-generator/video-embed-thumbnail-generator.php on line 2195

Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/10/PEP-COLOMAR-AL-CONSELL_thumb1.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

06/10 Els veïns de Talamanca es reuneixen amb el Consell per trobar el seu suport

La bandera verda torna a onejar a Talamanca. Tot i això, l’emissari i els constants trencaments suposa un greu problema, sanitari d’una banda, perquè els vessaments d’aigües fecals són perillosos per al bany, però també i sobre tot, per a la imatge de l’illa. Hotelers i comerciants n’estan farts. Estan perdent reserves i segueixen mantenint el 30 d’octubre com a data límit per denunciar. El Consell d’Eivissa els dona suport.

0 views
https://teftv.com/wp-content/uploads/2015/10/PEP-COLOMAR-AL-CONSELL.mp4[/KGVID

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera