Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/10/emissari-ultim_thumb8.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

13/10 Els veïns de Talamanca avançaran la denúncia contra la Conselleria de Medi Ambient

Els veïns i comerciants de Talamanca denunciaran segurament divendres a la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear per la situació de l’emissari. Davant la inacció de l’executiu, han decidit no esperar-se fins el 30 d’octubre, sobre tot després de saber avui que el Govern no té pensat declarar d’emergència l’obra de substitució de l’emisssari i que, per tant, els treballs es retardaran fins el 2019.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera