Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/10/Balanç-de-control-dordenances-i-denúncies-a-Sant-Antoni_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

10/10 Balanç de control d’ordenances i denúncies a Sant Antoni

0 views

L’anterior equip de govern de sant Antoni no va tramitar cap expedient per venda ambulant ni incompliment d’horaris en tot l’any passat. Aquest ha estat un dels punts que s’han volgut destacar en el balanç d’actuacions de control de les ordenances fet avui, on l’actual executiu s’ha queixat també de la inactivitat en la tramitació d’expedients entre els passats mesos de febrer i juny sota el govern de na Pepita Gutiérrez.

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera