Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/11/Secuencia-44_thumb71.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

13/11 A Formentera no saben què fer després de l’anulació de sa partió de costes

Sa junta de portaveus des Consell de Formentera convocada aquest matí no ha arribat a cap consens institucional per actuar de manera conjunta davant sa sentència des Tribunal Constitucional que anul·la sa partió de costes de Formentera. Totes ses formacions polítiques afirmen que aquesta sentència suposa una important traba per aconseguir una partió de costes justa per sa menor de Ses Pitiüses.

0 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera