Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/11/PORT-APARCAMENT_thumb9.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

16/11 Veïns i comerciants del port demanen que l’accés a la zona sigui per tothom i es pugui estacionar

Veïns i comerciants del port de Vila demanen l’accés a la zona per tothom. Això arrel que l’empresa que s’ha fet càrrec de l’explotació del pàrquing hagi acabat el seu contracte i ara la zona només està destinada a càrrega i descàrrega, però no a l’accés de particulars. També han mostrat la seva preocupació pel que fa al començament de la segona fase de les obres del port i el futur del Martell.

 

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera