Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/11/151117-eivissencs-a-paris_thumb16.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

16/11 Alguns pitiüsos es trobaven divendres a París

El passat divendres 13 serà recordat per tothom com un dels dies més durs de la civilització occidental. Especialment ho recordaran fatídics els familiars d’alguns dels pitiüsos que ens han contat com van viure els atemptats i les hores posteriors des de la capital francesa. La fisioterapeuta Marina Garcia, treballadora a un hospital francès; el president del Formentera, en Felip Portas, de vacances amb la seva família i la periodista Elisa Cuevas, d’Erasmus a París, són els testimonis que ens han apropat aquestes fatídiques hores a la redacció de TEF.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera