Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/11/RADIOTERAPIA-ON1_thumb39.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

17/11 La radioteràpia estarà en funcionament enguany a Eivissa

La radioteràpia entrarà en funcionament a can misses abans que acabi l’any. Si es continuen complint els terminis com fins ara, han dit des de la concessionària, abans del 24 de desembre podria rebre tractament el primer pacient a Eivissa. Des d’ahir s’està montant l’accelerador lineal que va arribar diumenge a l’illa.
La posada en marxa de la radioteràpia té una inversió de cinc milions d’euros.

 

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera