Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/11/meningitis-virica_thumb3.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

23/11 Brot de meningits vírica al CP Mestre Lluís Andreu de Formentera

Un brot de meningitis vírica al col·legi Mestre Lluís Andreu de Formentera ha posat en alerta a pares, mares i professors. En una setmana tres boixos de 4, 5 i 11 anys, han hagut de ser ingressats a Can Misses per aquesta malaltia, però evolucionen favorablement i dos d’ells ja han rebut l’alta. El col·legi no haurà de tancar, però la Direcció General de Salut sí que els ha demanat que extremi les mesures higièniques.

13 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera