Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/11/PRESSUPOSTOS-SANT-JOSEP_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

25/11 Polèmica pels pressupostos de Sant Josep

La formació Guanyem de sant josep no està d’acord amb el projecte actual de pressupostos. Asseguren que no és un pressupost d’esquerres i que no s’ha comptat amb ells per la seva elaboració, pel que han reclamat a l’equip de Govern més temps per estudiar-los i presentar propostes. En aquest sentit, l’alcalde assegura haver mantingut contacte amb tots els grups, mentre que Alternativa Insular votarà a favor.

 

3 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera