30/11 L’Escola balear d’Hostaleria arribarà a Eivissa a partir de 2016

L’Escola d’Hostaleria de les Illes Balears començarà a impartir els seus cursos d’Eivissa a partir de 2016. D’aquesta manera es complementarà l’educació què, a hores d’ara, imparteix el SOIB a Blancadona i s’imparteix a l’institut Balàfia de Sant Llorenç. La idea, però, és que l’escola tingui un centre autònom al futur campus de Sa Coma que vol ser una realitat abans de 2019.

La implantació d’aquesta escola d’hostaleria s’emmarca dintre d’un pla de re-impuls de la formació professional del Govern Balear que, només a Eivissa significarà l’increment del 153% del pressupost fins superar els 800.000 euros. Això es traduirà en que enguany a Eivissa s’impartiran 18 cursos més que l’any passat fins assolir els 29, dels que es beneficiaran 431 alumnes, mentre que el curs passat s’oferiren un total de 165 places.