Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/12/151203-REUNIO-ROCA-CASA-DEL-MAR_thumb72.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

03/12 La Guàrdia Civil instruirà als veïns de zones rurals per evitar robatoris

Continuen les accions per combatre l’onada de robatoris a les zones rurals de l’illa d’Eivissa. Avui els cinc ajuntaments i el Consell Insular s’han reunit a la Delegació del Govern amb l’equip ROCA de la Guàrdia Civil per tal d’establir un calendari de formació per a veïns i propietaris i informar de les novetats de la operació contra una banda que s’ha saldat amb una nova detenció.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera