Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/12/AL·LEGACIONS-ECOTAXA_thumb18.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

10/12 Foment de Turisme i Federació Hotelera presenten al·legacions a l’ecotaxa

Foment de Turisme ha tornat a insistir en el seu rebuig cap a l’Ecotaxa i han presentat al·legacions a l’avant projecte d’aquest impost. Diuen que serà un perill per la legalització de pisos a turistes i insisteixen en que és imprescindible que el que es recapti a eivissa, s’inverteixi a l’illa. Els hotelers, per la seva banda demanen que no s’aprovi aquest impost i el Consell d’Eivissa presentarà demà públicament les seves al·legacions.

 

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera