Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/12/151211-ALEGACIONS-ECOTAXA_thumb6.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

11/12 El Consell d’Eivissa presenta set al·legacions al projecte d’ecotaxa

El Consell d’Eivissa ha presentat avui un total de set al·legacions a la proposta que el govern ha fet per l’impost de l’Ecotaxa i que tenen a veure amb el tractament dels creuers, l’edat des que es comença a cobrar i, sobretot, la destinació final dels diners que es recaptin. L’equip de govern es conformaria amb un 13% de la recaptació, xifra lleugerament inferior als diners que es pronostica que es recolliran a l’illa.

3 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera