Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/12/151214-reunio-autoritat-portuaria_thumb12.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

14/12 Vila diu que l’edifici del Martell que proposa Autoritat Portuària és “positiu per la ciutadania”

Autoritat Portuària ha explicat avui a tots els grups municipals de Vila que hi haurà edifici a Es Martell, que tindrà 600 metres quadrats i que a dalt farà la funció de plaça pública que demanava el plenari, i un pàrquing semisoterrat a l’Avinguda Santa Eulària. Solució que no acaba de convèncer a la oposició que demana un plenari d’urgència per abans de les eleccions de diumenge.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera