Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/12/151215-ECOTAXA_thumb6.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

15/12 Podem demana que la “pressió humana del turisme” sigui el criteri de repartiment de l’ecotaxa

Podem-Guanyem ha forçat als seus socis de govern al Consell d’Eivissa a que els donin suport per enviar una carta a la presidenta del Govern, Francina Armengol, exigint que es destini a Eivissa un percentatge de la recaptació de l’ecotaxa suficient per fer front a la pressió humana que pateix l’illa durant l’estiu. El Partit Popular es limita a dir que l’ecotaxa no hauria d’existir però que, en tot cas, el 13% és insuficient.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera