Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2015/12/15-XII-17-Xerrada-ROCA-a-Sant-Joan_thumb32.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

17/12 Xerrada de prevenció contra els robatoris

 

3 views

 

Agents de l’equip ROCA de la Guàrdia Civil han ofert avui una xerrada sobre com prevenir els robatoris i d’altres delictes a les zones rurals. La sessió, que s’ha celebrat al saló de plens de l’ajuntament de sant Joan, tenia com a objectiu establir una línia directa de comunicació amb els veïns així com informar-los de les mesures a prendre en cas de patir un furt o trobar-se en qualsevol situació similar.

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera