Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/indignats-lloguer_thumb7.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

07/01 Famílies amb fills han de compartir pis

La plataforma d’afectats pels lloguers d’Eivsisa es senten desil·lusionats amb el Consell i especialment amb Podem, que els havia promès solucions als preus abusius dels pisos de lloguer. Diuen que en sis mesos ningú els ha cridat i que van demanar una reunió a l’octubre, però encara esperen resposta. Mentrestant la situació segueix empitjorant: famílies senceres amb fills es veuen obligades a seguir compartint pis.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera