Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/judici-cas-noos_thumb2.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

11/01 Arranca el judici del cas Nóos

Ha arrancat un dels judicis més esperats i mediàtics de la història a Espanya. La infanta Cristina i el seu home Inaki Urdangarin s’han assegut avui a la banqueta per sentir les penes a les que s’enfronten. La Fiscalia Anticorrupció, l’Advocacia de l’Estat i la defensa de la germana del Rei han desplegat els arguments perquè Cristina de Borbon no s’hagi de seure a la banqueta dels acusats. El sindicat Manos Limpias, en canvi, demana per a la infanta vuit anys de presó.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera