Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/160111-BON-TEMPS-NO-BUSSINESS_thumb43.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

11/01 Les altes temperatures de l’hivern afecten a alguns negocis de les Pitiüses

Malgrat l’alerta groga per vent, la realitat és que el fred no acaba d’arribar. És per això que alguns sectors, com les botigues de roba o els electrodomèstics reconeixen que han baixat les vendes dels productes de temporada hivernal. Perquè es facin una idea, a una botiga la venda d’estufes ha davallat un 52% enguany, respecte l’any passat. AMET reconeix que aquest hivern està sent uns 4 graus més càlid que altres anys però pronostica que des de divendres vindrà el fred per quedar-se. A més ho farà amb precipitacions i amb màximes de només 12 graus.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera