Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/REACCIONS-ANEI_thumb2.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

12/01 Consell i ecologistes aplaudeixen l’aprovació de la llei que posa fi a les legalitzacions en sol rústic, des del PP no la veuen amb bons ulls

Les reaccions a l’aprovació d’aquesta llei, no s’han fet esperar. Consell i ecologistes s’han mostrat satisfets, mentre que des del PP critiquen que es fa una moratòria sobre les lleis que ells mateixos varen aprovar per activar l’economia. Hotelers i arquitectes han preferit esperar a conèixer el text per fer les primeres valoracions.

3 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera