Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/problemes-al-camp_thumb4.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

12/01 Les altes temperatures estan afectant els cultius de cereals i fruitals

Les altes temperatures, acompanyades de la manca de pluges, estan afectant el camp. La situació no és encara crítica, però preocupa al món agrari i especialment perjudicial està sent per als cultius de cereals i fruitals. Conscient del problema, la Conselleria balear d’Agricultura s’ha compromés a crear una Comissió de seguiment de la sequera que es reunirà per primera vegada aquest divendres.

3 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera