Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/19-I-16-PSOE-180-DIES_thumb92.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

19 / 01 Balanç de sis mesos de govern

 

0 views

 

Els diputats eivissencs del PSOE han fet balanç avui dels primers 180 dies de govern, un balanç on la salut, l’educació i la moratòria urbanística aprovada fa una setmana han tingut una especial incidència, amb la demanda d’un gran pacte “polític i social” pel territori, així com l’anunci de la construcció de les futures escoles de Cala de Bou i Sant Ferran, i de la reconversió de l’antic can Misses en un centre sociosanitari.

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera