Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/consulta-carretera_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

27/01 Podem està disposat a aturar el projecte de la carretera de Santa Eulària

Podem-Guanyem diu avui que es compromet a respectar i atendre l’opinió majoritària de la ciutadana sobre el projecte de la carretera de santa eulària i a votar en conseqüència. Ho diu després que la seva principal líder a Eivissa Viviana de Sans expliqués fa uns dies que digui el que digui consulta, el projecte no es canviarà. Una empresa externa s’encarregarà de fer aquesta enquesta ciutadana i hi haurà també una votació telemàtica.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera