Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/01/ple-vila-aparcament-soterrat_thumb5.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

28/01 Autoritat Portuària accepta que el pàrquing de l’Avinguda Santa Eulària finalment sigui soterrat

La segona fase de les obres del Port de Vila podrien acabar abans de 2018. Així es constata al calendari que Autoritat Portuària ha fet públic avui,  de les diferents actuacions previstes al port. A més, finalment ha acceptat el que ja es va acordar a la última junta de portaveus del consistori: que el pàrquing de l’Avinguda Santa Eulària sigui soterrat.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera