30/05 La Penya no passa la seva eliminatòria

Qui també ha caigut a la primera de canvi ha estat la Penya de Santa Eulària en caure per 0 a 1 davant el Castelló. El culpable? Aquest gol de Fabiani en el minut 75 després d’un xut a la mitja volta davant el qual el porter Torres no va poder fer res.

El partit va ser d’anada i tornada amb ocasions per tots dos equips, i malgrat que els visitants van tenir més temptatives d’apropament a l’àrea contrària, va ser la Penya qui va aconseguir la primera oportunitat clara gràcies a aquest xut de Pomar que Álvaro desvia al travesser i que el davanter ja celebrava.

Però no tot van ser oportunitats dels penyistes i és que el Castelló va saber aprofitar molt bé els ribots per crear oportunitats molt clares de gol que van fer a Torres treure la seva millor versió.

Resultat desfavorable però al conjunt eivissenc de la Penya Esportiva que ha pagat cara la seva manca de gol i, davant un miler d’aficionats, no va poder superar el mateix resultat que va conreat a casa dels llevantins. L’entrenador dels de santa Eulària, Dani Mori, va descriure l’eliminatòria com “igualada” i va destacar que el Castelló va saber aprofitar millor les seves oportunitats.