Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/07/7bts-Exposició-Federico-Manzano_thumb35.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

05/07 Al llarg del Temps

El centre cultural de Jesús acull l’exposició ‘A lo largo del tiempo’ del val·lisoletà Federico Manzano, polifacètic artista resident a Eivissa des del 1968 que en aquesta ocasió ens ofereix una mostra d’algunes de les seves creacions més oníriques pintades amb tempera. Imatges de deïtats, paisatges i natures nocturnes, on les faunes de la mitologia clàssica ens obren un espai per a la reflexió calmada. ‘A lo largo del tiempo’ es podrà visitar fins el proper dijous 28…

3 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera