05/07 La Guàrdia Civil escorcolla Amnesia

Des de primera hora del matí una trentena d’agents de la Unitat Central Operativa de Guàrdia Civil, de l’Equip de Delinqüència organitzada i antidroga, i de la Unitat Ciutadana prenien la macrodiscoteca Amnesia per portar a terme una investigació impulsada per una denúncia del Ministeri Fiscal davant el Jutjat d’Instrucció Número 1 d’Eivissa. L’entrada, qualificada per alguns testimonis com “de pel•lícula” s’ha portat a terme per terra i també per aire, a través d’aquest helicòpter que ha sobrevolat les instal•lacions durant la maratoniana jornada.

Aquesta batuda s’ha saldat amb 4 detencions. Segons fonts de la Guàrdia Civil es tractaria del propietari de la discoteca, Martí Ferrer, del seu fill, del director d’Amnesia, David de Felipe i del comptable de la discoteca. Els acusen de portar una suposada Comptabilitat Paral•lela i presumptes delictes d’evasió fiscal. Tots 4 han estat present durant l’escorcoll que s’ha portat a la discoteca, com mostren aquestes imatges en les que el director de la discoteca hauria entrat per estar present durant la investigació.

A més de la discoteca, durant el dia d’avui s’han escorcollat cinc domicilis, tots ells relacionats amb la investigació i dos entitats bancàries, una oficina del Banc Sabadell a l’avinguda Ignasi Wallis i una altra del Banc Mare Nostrum en la recerca de possibles proves. Malgrat que l’operació porta tot el dia en execució, l’empresa promotora de la festa d’aquesta nit ha assegurat a través del seu compte de Twitter que la música sonarà.