Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2016/07/Quintet-de-Vents-Lluís-Vives-a-Sant-Antoni_thumb16.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

12/07 Els Vents prenen Sant Antoni

El Quintet de Vents Lluís Vives, actuava aquest passat diumenge a la plaça de darrera de l’església de sant Antoni. Sota el títol ‘Simfònica en petit’, flauta, oboè, clarinet, fagot i trompa s’han harmonitzat per a oferir-nos un repertori que comprenia vàries èpoques i estils, des del classicisme fins les avantguardes, amb peces d’Anton Reicha, Jacques Ibert, Paquito d’rRivera i jJean Phillipe Calvin, tot un plaer per al nombrós públic que ha assistit al concert.

0 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera