11/08 Nou rècord d’ocupació al mes de juliol

L’ocupació hotelera certifica que Eivissa i Formentera es troba vivint un estiu d’absolut rècord. L’ocupació hotelera assoleix al conjunt de les Pitiüses el 94,1%, el que significa un augment del 2,4% respecte l’any passat, i el que certifica que enguany les Pitiüses tancaran la temporada batent un nou rècord de visitants.
Per illes, Eivissa ha experimentat una ocupació del 94,28% el que significa un augment del 2,6% respecte l’ocupació registrada el mateix mes de l’any passat. Per zones augmenten tots els municipis d’Eivissa, però ho fa especialment Sant Antoni amb un 4%.
A Formentera l’ocupació hotelera s’estanca i de fet baixa una dècima respecte l’any passat. Així la menor de les Pitiüses ha ocupat el 92,8% dels llits de la seva planta hotelera, front als 92,9% de l’any passat. El que podria significar que l’illa ha tocat sostre.
Les previsions pel mes d’agost parlen que, en el conjunt de les Pitiüses es podria assolir el 98% d’ocupació hotelera, ben a prop del 100%, malgrat que els hotelers recorden que un important percentatge de reserves es realitzen a darrera hora.
En l’acumular de l’any les Pitiüses presenta una ocupació del 87,21% que, desglossat per illes ens deixa més d’un 87% a Eivissa, amb un augment de prop del 10% i 78,4% a Formentera amb un augment de prop del 7%.