22/08 ‘Simpa’ i agressió a policies a Dalt Vila

Eren les deu de la nit de dissabte quan un grup format per tres matrimonis i un nen petit, tots d’origen rus, van demanar el compte després d’haver sopat en un establiment de la Plaça de Vila de Dalt Vila. En veure la quantitat que se’ls demanava, superior als 500€, els ocupants de la taula van abandonar l’establiment sense abonar els diners i quedant allà només una dona qui assegurava que no podien pagar perquè els avien furtat la bossa.

Davant aquest fet es va personar una parella d’agents de la Policia Nacional per esclarir què havia passat i demanar a la dona que fes front a les despeses que el seu grup havia fet al restaurant.
Va ser llavors quan la dona va fugir en direcció a l’entrada del Museu d’Art Contemporani, sense èxit, ja que la policia va donar amb ella als pocs metres. Quan va veure que anava a ser emmanillada, la dona va mossegar a un agent, moment en què va entrar a escena el seu marit qui, va colpejar l’altra agent al pit i al braç provocant-li importants hematomes.

L’home va quedar detingut i la dona la van deixar en llibertat per poder-se fer càrrec dels fills, que viatjaven amb la parella. Avui mateix s’ha celebrat el judici ràpid en el que els policies, la propietària del restaurant i el propi matrimoni han prestat declaració. Responen a un presumpte delicte de robatori, per no pagar el compte, i de resistència a l’autoritat, per l’agressió a l’agent. Demà mateix es coneixerà la decisió final de la jutgessa.