Warning: : failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

14/11 Tallers per millorar la qualitat de vida dels diab猫tics

Avui es celebra el dia mundial contra la Diabetis, una malaltia en la que els nivells de glucosa, sucre, de la sang s贸n molt alts. N鈥檋i ha de dos tipus, la 1 que es dona quan el cos no produeix insulina, i la de tipus 2, la m茅s com煤 i es dona quan el cos no produeix o no usa la insulina de manera adequada. Hi ha 7.800 persones diagnosticades en l鈥櫭爎ea de salut de les piti眉ses, el que 茅s, m茅s del 5% de la poblaci贸. L’脌rea de Salut de les Piti眉ses fa 17 que organitza tallers informatius per millorar la qualitat de vida dels malalts.

1 view

Tuits

Televisi贸 d'Eivissa i Formentera