Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/zona-blava-sant-antoni_thumb6.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

02/01 Ja no hi ha zona blava d’aparcament al poble de Sant Antoni

Avui ha entrat en funcionament un nou sistema gratuït de rotació i de dos hores com a temps màxim. Des de l’ajuntament han recordat que la situació no canvia a la zona del port, que gestiona l’ens portuari. A més, diuen que és una prova i no descarten tornar a l’antic sistema si no funciona. Per la seva banda els comerciants no veuen clar la manera en la que es controlarà el compliment horari.

6 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera