Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170109-allegacions-llei-habitatge_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

09/01 Al·legacions a l’Avantprojecte de la llei d’habitatge

Avui es tanca el període d’al·legacions a l’avantprojecte de la llei d’habitatge del govern balear, i el Consell d’Eivissa ha presentat diverses esmenes i 3 informes tècnics per tal garantir la seva efectivitat i adaptar-la, diuen, a les necessitats de l’illa. Demanen un decret de mesures urgents, poder exercir competències en matèria d’habitatge i dotar-se d’un parc d’habitatges de lloguer social

7 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera