Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170110-vara-de-rey_thumb13.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

10/01 L’equador de le obres de Vara de Rey

Es compleixen 3 mesos de l’inici de les obres de Vara de Rey, estem just a l’equador, i tot i que alguns comerciants i veïns es mostren intranquils pel ritme que duen, des del consistori asseguren que estan dins dels terminis marcats i que les obres estaran acabades a finals d’abril o com a molt tard a principis de maig. Un termini que trunca el desig dels comerciants de tenir-ho tot a punt per a setmana santa.

21 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera