Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/alberg_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

17/01 Vila ha comunicat als vesins que l’alberg no canviarà d’ubicació i es farà a sa Colomina

No hi ha volta enrere i l’alberg d’Eivissa es construirà on estava previst. Així ho han comunicat avui des de l’ajuntament a una reunió mantinguda amb vesins i comerciants de l’Eixample. Han dit des del consistori que la decisió està presa i que ara es licitarà la gestió del centre. Des de l’associació de veïns han lamentat que s’hagi pres la decisió sense comptar amb la seva opinió.

19 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera