Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170118-adlib-fitur_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

18/01 Presentació del catàleg ADLIB a FITUR

Ja temin dada per la propera pasarel·la de moda ADLIB; serà la tercera setmana de maig al port d’Eivissa. La notícia l’han donat avui a FITUR, on també s’ha presentat el catàleg amb el que es pretén la internacionalització d’aquesta moda eivissenca. Després de gairebé una dècada sense, el Consell ha tornat a editar un catàleg del que son protagonistes 3 blogueres eivissenques, 28 dissenyadors, l’artesania eivissenca i sobre tot, la moda ADLIB.

30 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera