Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170119-fred-al-conservatori_thumb42.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

19/01 Sense calefacció al conservatori

Temperatures de 5 graus s’han arribat a registrar dins d’algunes aules del conservatori d’Eivissa i Formentera, on professors i alumnes fan classe amb estufes perquè el sistema de climatització no funciona. Els alumnes de l’institut Balàfia, en canvi podran tornar a les aules a partir de demà, i és que durant el dia, han assegurat des de la conselleria, quedaria arreglada la caldera que els ha fet estar dos dies sense classe.

16 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera