Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/alegacions-pti_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

20/01 Almenys 1600 al·legacions a la moratòria urbanística

Les institucions fan recompte aquests dies de les al•legacions que s’han presentat a la moratòria urbanística que el Consell d’Eivissa va aprovar a finals de l’any passat. Al Consell n’han entrat unes 300, però només entre els Ajuntaments de Sant Joan i Santa Eulària s’han recollit més de 1.300 al•legacions. Antoni Marí ‘Carraca’ diu que la gent es sent estafada i Vicent Marí parla d’una veritable expropiació de drets a la gent del camp.

14 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera