Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/camio-barda-avall_thumb5.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

20/01 Barda avall!

Ben aparatós ha estat l’accident que ha patit aquest matí un camió a la carretera de Cala Llonga prop de l’abocador de ca na Putxa. El vehicle, que duia una càrrega de grava, s’ha precipitat barda avall tombant diversos arbres i quedant varat metres enllà. Per sort, el conductor sols ha patit algunes rascades, però l’extracció del camió ha estat força complicada, necessitant-se la intervenció de tres grues de gran tonatge per tornar-lo a pujar a la carretera. L’operació ha durat unes tres hores, espai de temps en que la via ha restat tallada al trànsit en ambdós sentits.

9 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera