Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170120-preu-llum_thumb14.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

20/19 Fiscalia investiga la forta pujada del preu de la llum

Fiscalia investiga la forta pujada del preu de la llum que durant tres dies consecutius –dimecres, dijous i divendres- ha marcat preus màxims des de 2013. Fa just un any pagàvem un 33% menys que ara i justament ara quan ens trobem en plena ona de fred. Precisament per això, malgrat l’increment, aquests dies s’ha registrat un important augment de la compra d’estufes i radiadors. També s’han incrementat, per fortuna dels comerciants, les vendes de roba d’abric.

9 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera