Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170123-zona-blava-sant-antoni_thumb42.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

23/01 Impàs complicat per estacionar a Sant Antoni

Després de tres setmanes des de la desaparició de la zona blava a Sant Antoni, alguns comerciants, veïns i gent d’altres zones que van a comprar al poble coincideixen en que ara és molt més complicat estacionar. Des del consistori han assegurat que el sistema anterior era poc efectiu i poc rendible, i pensen que funcionarà millor quan a partir de febrer es posi en marxa el sistema de rotació gratuïta controlada.

8 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera