Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170125-nou-comissari_thumb9.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

25/01 Pressa de possesió del nou Comissari d’Eivissa

Fa un mes que va començar a treballar, però avui el nou comissari d’Eivissa, José Manuel Mariscal De Gante, ha pres possessió oficial del càrrec a un acte presidit per la delegada del Govern, Maria Salom, i al qual han assistit diverses autoritats de l’illa. El nou comissari s’ha proposat el repte d’intentar mantenir el descens de la criminalitat. Per la seva part, Salom, ha reclamat més efectius per a l’illa

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera