Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170127-ple-consell_thumb6.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

27/01 Aprovades les expropiacions de la carretera de Santa Eulària

El Consell d’Eivissa ha aprovat definitivament els expedients d’expropiació de les obres de la carretera de Santa Eulària que afectaran a 61 finques. Els veïns afectats han presentat un total de 25 al•legacions, la majoria de les quals es tindran presents en tractar-se de correcció de metres i partions. Des del Partit Popular critiquen que encara no es sàpiga quan començaran aquestes obres.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera