Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/27-01-17-quirofans_thumb51.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

27/01 Detectat, aïllat i desinsectat el focus de mosques de Can Misses

Can Misses obrirà un expedient sancionador a la concessionària del nou hospital per l’aparició de mosques que ahir van obligar a tancar els quiròfans. L’Àrea de Salut vol saber si hi ha defectes a la construcció de l’hospital després d’haver detectat que les mosques han entrat pel subsòl dels quiròfans. De moment ja s’han fet les fumigacions, s’ha netejat i dilluns s’espera re-obrir el mòdul de cirurgia. Entre ahir i avui s’han hagut de traslladar a Palma a dos pacients.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera