Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/30-01-17-can-misses-quirofan_thumb5.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

30/01 Els quiròfans ja estan oberts

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera creu que la responsabilitat de la plaga de mosques que va obligar a tancar els quiròfans durant cinc dies es deu a un error en la construcció de l’edifici i que el forjat sanitari hauria d’estar segellat malgrat no estar-ho. L’expedient sancionador resta ara a l’espera de la resposta que doni a aquests fets la empresa privada. De moment avui s’han tornat a obrir els quiròfans, i demà es començarà a reprendre l’activitat normal després d’haver ajornat casi 80 operacions.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera