Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/17-01-31-ginesta-a-cala-dhort_thumb4.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

31/01 Els tècnics detecten genista però no a on es vol construïr

Els tècnics del Govern balear, del Consell d’Eivissa, de l’Ajuntament de Sant Josep i del GEN-GOB han inspeccionat avui el solar de Cala d’Hort on es projecta la construcció d’una macro-mansió. Els tècnics han determinat que existeix presència de genista al solar però no a l’àrea on es construiria. La promotora insisteix en què prendrà les mesures necessàries per protegir l’espècie vegetal.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera