Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/ecotaxa-ajuntaments_thumb41.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

01/02 Polèmic repartiment del sous de l’Ecotaxa

Que el repartiment de la recaptació dels sous de l’Ecotaxa ha generat polèmica, no és cap secret. Avui s’ha parlat de l’impost al parlament, on la presidenta insisteix en que continua sent un èxit. Mentrestant, la FELIB farà arribar un escrit a l’executiu mostrant la indignació dels ajuntaments per no haver acceptat ninguna de les seves propostes. i els hotelers insisteixen en que es tracta d’un impost perjudicial.

0 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera