Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/010217-ca-na-puchi_thumb4.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

01/02 Vericad confia en que el Consultiu doni el vistiplau

El conseller de Medi ambient d’Eivissa, Miquel Vericad, s’ha reunit avui amb membres del Consell Consultiu per explicar-los la importància de donar el vistiplau a la modificació del contracte de l’abocador de Ca Na Putxa que ha de permetre construir una planta de triatge i ampliar la seva vida útil. A la sortida de la reunió el conseller s’ha mostrat optimista, malgrat ser conscient que si no convenç a l’òrgan consultiu s’haurà de redactar de zero el contracte de gestió de l’abocador.

4 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera