Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/170203-desalojo-es-cubells_thumb0.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

03/02 L’ajuntament de Sant Josep ha tancat el camí dels penya-segats des Cubells

L’ajuntament de Sant Josep ha tancat provisionalment el camí dels penya-segats des Cubells i ha desallotjat una dotzena de veïns per evitar riscos davant dels continus despreniments que hi ha a la zona. Aquest matí ha caigut una roca de dimensiones considerables, i l’ajuntament ha decidit emetre un decret d’alcaldia indefinidament, fins que s’estudien i es duguin a terme les actuacions necessàries per assegurar el camí.

2 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera